HTML

robinson

Kezdő DJ ismerkedik a szakmával. Megosztja élményeit, tapasztalatait, kétségeit, kérdéseit. Közben beszél erről-arról, ami történik vele, és eszébe jut - de a zene mindenütt jelen van.

Friss topikok

  • shadai: Akroníma-mennyország: SITCOM - Single Income, Two Kids, Outrageous Mortgage DINK - Double Income,... (2008.12.10. 15:01) Ninja: no income, no job, no asset
  • vegyeskazetta: A Kadencián a Comic Sans-ért eleve faszkorbács jár :) bancomicsans.com/home.html (2008.11.11. 14:19) A BUGYI örök
  • robinsoncaruso: Beszakadt a Tasmajdan teteje. srbija.blog.hu/2008/10/31/csavics_sajnalom_de_el_kell_mennem (2008.10.31. 18:48) Radio Beograd

Linkblog

A BUGYI örök 2. - folytatás

2008.09.26. 16:47 robinsoncaruso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előző posztunk kicsit hosszúra sikeredett, következzék még itt néhány kincs a műfajból.

Cecánál hagytuk abba Belgrádban, most eggyel nyugatabbra vesszük az irányt.

Véletlenül akadtunk rá erre a horvát turbópop videóra. Úgy véljük, nekik nem kell elmagyarázni, mi az a dada. (Tudod már, hogy mi a barokk?)

Macák, tűz, balhé, foci.

 

Ebben a horvát házilag vágott kisfilmben egy kedves spliti fiú fogalmazza meg autentikus zenére, mi is fontos neki az életében. Sör-pina vonalon mozog a cselekmény, egy idő után inkább az utóbbi a hangsúlyos. Vuco Megamix. (2’11”-nél elsötétedik, ott már a fantáziánkra van bízva, ezzel vajon mit akar kifejezni a klip vágója és rendezője.)

Eme pompás zenét hallva, időzzünk el kicsit Sinisa Vuconál. Ő is heavy metálosként meg rockerként kezdte, de valószínűleg hasonló okok miatt, mint Kormos úr, ő is elcirmosodott.

Íme egy pompás Michael Jackson-parafrázis a nyakkendő hazájából. Talán még jobb is, mint az eredeti.

Mára be is zár a videodiszkó kutatóintézet. Remélem, tudtok thriller után is aludni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: horvátország thriller bugyi cirmos turbofolk sinisa vuco

A bejegyzés trackback címe:

https://robinson.blog.hu/api/trackback/id/tr71683274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása